keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Näin taas...

Ja arvatkaa kuka ei taas löytänyt kameran johtoa?

Huoh... Tosiaan tänään piti tulla postaus lemppari asuista,mutta tuli vähän mutkia matkaan. Ensin otin normisti pari kuvaa paras laatuisella kameralla. Siitä loppui akku. Sitten siirryin ikivanhaan pokkariin josta myöskin loppui akku. Tyydyin ihan ok laatuiseen videokameraan. Sain kaikki kuvat otettua ja istahdin koneen ääreen. Rupesin sitten kaivelemaan kameran johtoa,mutta sitä ei sitten mistään löytynyt. Tyhjensin kaikki laatikot ja hyllyt,mutta ei. Johto ei halunnut näyttäytyä mulle.

Elikkäs tänään ette saa lempiasu postausta. Ärsyttää itteänikin kun vaivalla kuvat otin. (vielä itselaukaisimella) Saa nyt nähdä millon sen postauksen teen.


Throw Back to Canada

Huomenna joka tapauksessa ratsastus ja sieltä yritän muutaman kuvan räpsäistä. Eilen mun piti mennä tallile kaverin kanssa hoitelemaan niitten heppaa,mutta sekin sitten jäi.

Ja lauantaina disco kuvailuja sitten. Toivottavasti siellä kaikki sujuis... Ärsyttää vaan kun pikkusisko (8v) tulee myös sinne nii ei voi olla rauhassa. Onneks ens vuonna on sitten ihan erilaista kun ylä-astelaisille on omat diskonsa. Ja onneksi meen ens vuonna ylä-asteelle kun joutuisin kestämään siskoa myös nuokulla kun kolmoset pääsee jo sinne. Onneksi ylä-astelaisille on omat nuokku aikansakin!

 
 
Jonkun näköinen päivittely postaus tästäkin taas tuli. Yritin täydentää tekstiä jotenkin noilla kuvilla.Tosiaan ekassa kollaasissa on muutama kuva Kanadan reissulta ja alemmassa kuvassa ikivanhoja heppakuvia. Huomenna siis heppa-aiheinen postaus ja lauantaina disco meininkiä. C ya then!

P.S. Postaus ehdotuksia kiitos!

2 kommenttia:

 1. Aamu-tai iltarutiini, arkimeikki, vinkkejä, :) en jaksanut kirjautuu
  t. Henni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aamu ja iltarutiinit tulossa. hyvä idea toi arkimeikki ja vinkit. ehkä mä keksin jtn! ;)

   Poista