keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Back in bussines

Olen kyllä ahkera postaaja pakko myöntää... Tässä on nyt vierähtänyt muutama päivä postausten välissä. Ja ei,en ala selittämään kuinka kiire on ollut koulun ja harrastusten kanssa. Ei mulla oikeesti oo ollu kiire. En vaan oo jaksanu raahautuu koneelle tai alkaa väsätä postausta puhelimella.

Lupasin kirjoitella postausta siitä meidän disko illasta. Oli kyllä tooooosi kivaa! Tuli ainakin tanssittua! En oo varmaan ikinä tanssinu diskossa niin paljoa. Tulihan siinä parit hitaatki tanssittua mun besun kaa (ofc!) ja yhden ei niin miellyttävän ihmisen kanssa...

No joka tapauksessa otin vaan kaks kuvaa itse illasta,mutta seuraavalta päivältä onkin sitten enemmän. Valvottiin tyttöjen kanssa johonkin kolmeen asti. Hups... Kyllä siinä yhessä vaiheessa pojatkin pyörähti käymässä. (noin yhden aikaan yöllä)

Annetaan kuitenkin kuvien puhua puolestaan. Ytritän kuitenkin selittää niistä jotakin.


Kaks Ylempää kuvaa on itse diskosta. Otin kuvan mun jaloista ku oottelin kavereita. Jälkimmäinen kuva on sitte meiän "pääsylipuista". Elikkäs kaikki sai tollasen ku oli maksanu.Käytiin sitten seuraavana päivänä urheilukentällä kuvailemassa. Oli kyllä tosi ihana auringonpaiste. Meitä oli siis neljä tyttöä yhteensä.
Sitten mentiin mettään ja pellolle lenkittää yhtä kaverin koirista. Kuvailin sitten siinä samalla sitä. Kyllä sieltä tulikin muutama onnistunut otos!Lopuksi vielä kunnon taide pläjäys. En mä nyt tiiä onks noi niin hienoja. Jos ois se järkkäri ni oisin niin onnellinen.
 
Mikä oli sun lempparikuva? Ehdottomasti omat lempparit on toi kuva missä tytös seisoo ja aurinko sumentaa kivasti kuvaa. Tykkään kans tosta kuvasta missä on toi ruuvi kannon päällä.
 
Toivottavasti joku tykkäs tällasesta postauksesta. Ulkoasu vaihtuu kun kerkesin jo kyllästyä tohon. Hehheh...
 
Seuraavaan postaukseen sitten! Heippodei!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti